Zwembadonderhoud

Laat je zwembadonderhoud aan ons over

Om elke mooie dag te kunnen genieten van je zwembad, is regelmatig zwembadonderhoud essentieel. Puur Zwembaden neemt jou dit graag uit handen.

Arrangementen voor zwembadonderhoud

Laat je het zwembadonderhoud aan ons over, dan weet je zeker dat jouw zwembad jaarrond schoon en fris blijft. We bieden keuze uit drie arrangementen voor zwembadonderhoud:

Onderhoudsarrangement Zilver

 • Zomerklaar maken van je zwembad (maart – april)
 • Winterklaar maken van je zwembad (oktober – november)
 • € 750,- per jaar inclusief btw, exclusief gebruikte onderhoudsmaterialen

Onderhoudsarrangement Goud

 • Zomerklaar maken van je zwembad (maart – april)
 • Winterklaar maken van je zwembad (oktober – november)
 • Eenmalig tussentijds bezoek voor zomer- / bouwvakvakantie voor check zwembadwater / zwembadtechniek en schoonmaak
 • € 1000,- per jaar inclusief btw, exclusief gebruikte onderhoudsmaterialen

Onderhoudsarrangement Platinum

 • Zomerklaar maken van je zwembad (maart – april)
 • Winterklaar maken van je zwembad (oktober – november)
 • 5 maandelijkse tussentijdse bezoeken voor check zwembadwater / zwembadtechniek en schoonmaak (mei t/m september)
 • € 1500,- per jaar inclusief btw, exclusief gebruikte onderhoudsmaterialen

Zelf het zwembadonderhoud verzorgen

Verzorg je jouw zwembadonderhoud liever zelf? Geen enkel probleem. Wij bieden je alle benodigde onderhoudsmaterialen. Ook kun je ons altijd bellen voor advies rondom zwembadonderhoud. Kortom, we zijn er op het moment dat je ons nodig hebt!

Ik wil ontzorgd worden.

Reviews

“Het eerlijke verhaal van Bas en Heidie gaf mij zoveel vertrouwen dat ik vol overtuiging met Puur Zwembaden in zee ging. Ze luisterden goed naar mijn dromen en wensen. Geen snelle verkooppraatjes, maar een oprecht en onderbouwd advies. Ook gaven ze duidelijke uitleg over het verschil tussen de verschillende opties in zwembaden en zwembadtechniek. Als het om kosten gaat, presenteerden ze een heldere offerte; geen keukenboerpraktijken en geen verrassingen achteraf. Bas heeft bij mij een nieuw zwembad gerealiseerd en in samenwerking met een hovenier is mijn complete tuin gerenoveerd. Beide partijen waren goed op elkaar ingespeeld, waardoor het traject erg soepel verliep. En nog steeds, want als ik een vraag of een verzoek heb, is Puur Zwembaden goed bereikbaar en wordt het binnen no-time voor me geregeld.”


Bas Eggelaar, Gerwen Nuenen

“Ik had verschillende offertes opgevraagd voor de aanleg van mijn nieuwe zwembad, maar het enthousiasme en de passie van Bas en Heidie spatte er vanaf. Ik had bij hij hen meteen een goed gevoel. Zij zijn vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van het zwembad degenen met wie je zakendoet; er zit geen groot bedrijf achter. Dat maakt het heel vertrouwd en persoonlijk. Ik ben zelf installateur en ik ben een pietje-precies, maar geloof me: Bas overtreft me. Bas en Heidie stellen alles in het werk om jou als klant blij te maken. Ze hebben verstand van zaken, waardoor ik ze blind vertrouw. Ook het contact is heel persoonlijk. Je kunt rechtstreeks met Heidie appen of bellen. Toen mijn buurman en een vriend van me ook een zwembad wilden, heb ik ze geadviseerd om Puur Zwembaden in te schakelen. Dat hebben ze gedaan en ook zij zijn supertevreden!”


Mitchell Smit, Son en Breugel

“Bas en Heidie zijn goede vrienden van me, maar geen denken aan dat ze mijn zwembad 'wel even tussendoor’ kwamen maken. De degelijkheid van mijn compleet gerenoveerde zwembad verraadt dat Puur Zwembaden het beste resultaat nastreeft. Ik ken Bas als iemand met een sterke visie. Ook in zijn werk weet hij goed te onderbouwen waarom hij iets op een bepaalde manier aanpakt. Hij heeft zelfs zijn eigen werkwijze ontwikkeld voor het superstrak realiseren van inbouwtrappen. Wat je met Bas en Heidie afspreekt wordt netjes nageleefd, binnen de tijd en met een hoog afwerkingsniveau. Zit het even tegen, dan is Bas creatief en komt hij er zelfstandig uit. Als team zijn Bas en Heidie perfect op elkaar ingespeeld. Dat merk je doordat het hele traject soepel verloopt. Eén ding is zeker: ga je de samenwerking met Puur Zwembaden aan, dan weet je zeker dat het goedkomt, zonder gezeur!”


Jelle Wenselaar, Nuenen

"Toen wij twee jaar geleden een huis met een zwembad kochten, hadden we geen idee wat daar precies bij kwam kijken. Al snel kwamen we erachter dat het onderhoud veel tijd kostte. Daarom schakelde ik Puur Zwembaden in. Bas heeft ons goed geadviseerd en geholpen bij het maken van keuzes in de uitbereiding van de zwembadtechniek. Hij legde alles goed uit en heeft uiteindelijk de complete zwembadinstallatie vernieuwd. Een robot verzorgt nu de schoonmaak van ons zwembad, waardoor het heel onderhoudsvriendelijk is geworden. Bas helpt me twee keer per jaar met het zomer- en winterklaar maken van het zwembad. Daarna drinken we samen een kop koffie. Het is even een investering, want eigenlijk past zo’n zwembad niet bij onze beurs, maar Bas heeft goed meegedacht. Ik vind het persoonlijke contact met Bas en Heidie erg fijn. Je hebt niet met een groot bedrijf te maken; het voelt meer als vrienden die je even komen helpen!"


Eric en Karin van Zwam, Erp

“Puur Zwembaden heeft ons bestaande zwembad prachtig gerenoveerd. Het is een degelijk en betrouwbaar bedrijf. Bas heeft me goed geadviseerd en levert keurig werk af; om door een ringetje te halen. Ook over de service ben ik tevreden. Toen er iets mankeerde aan mijn warmtepomp heeft Bas dat netjes in orde gemaakt. Hij is voor de winter nog eens langsgekomen om uitleg te geven over de warmtepomp; geen moeite is hem teveel. Bas en Heidie zijn vriendelijke, toegewijde mensen. Ze zijn heel benaderbaar, toegankelijk en het contact verloopt erg soepel. Over het financiële gedeelte communiceren ze transparant en kom je niet voor verrassingen te staan. Het onderhoud aan mijn zwembad verzorg ik veelal zelf, maar als ik hulp nodig heb, staan Bas en Heidie voor me klaar.”


Ben van de Pas, Eindhoven